info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

V čem se protivlomna vrata Vovko razlikujejo od konkurenčnih varnostnih vrat?

Brezplačne e-novice

•  obveščeni boste o akcijskih ponudbah in novostih.
•  prejeli vsaj en nasvet s področja izdelkov za zaščito doma.

 

Prijava Odjava

 

Visoko kakovostna protivlomna vrata Vovko zagotavljajo večjo varnost saj svebujejo kakovostno večtočkovno tiho ključavnico ki vsebuje do 8+3 zaklepe, prav tako se ključavnica ob poskusu izvleka cilindričnega vložka avtomatsko blokira. Enako velja za kljuko ki se prav tako ob zaklepu ključavnice zaskoči.

Poleg večtočkovne ključavnice so na vrata nameščeni zatiči proti dvigu vrat, varnostni ščitnik, ki prekriva cilindrični vložek in preprečuje prevrtanje le-tega, varnostni omejilec odpiranja in širokokotno kukalo.

Protivlomna vrata Vovko so sestavljene iz kakovostnih materialov, debelina vrat meri 8cm, ki omogoča visoko protihrupno zaščito in zvočno izolacijo do 38,5 db.

Poleg visoke varnostne zaščite so varnostna vrata Vovko estetsko oblikovana, saj vsebujejo mehke robove in estetske zaključke.V naši ponudbi najdete širok izbor različnih pokrivnih plošč, ki poskrbijo, da protivlomna vrata postanejo element, ki polepša vhod v vaš dom.

V podjetju Vovko trdimo, da je za optimalno funkcioniranje protivlomnih vrat pomembna kakovostna in strokovna vgradnja. Zato vgradnjo protivlomnih vrat Vovko od brezplačne izmere do vgradnje vodi izkušen strokovnjak. Vgradnjo pa izvede strokovno usposobljena ekipa.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani