info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Trenutno imam klasična vrata na ključ, želel bi več informacij o elektronskih ključavnicah na tipkovnico?

Brezplačne e-novice

•  obveščeni boste o akcijskih ponudbah in novostih.
•  prejeli vsaj en nasvet s področja izdelkov za zaščito doma.

 

Prijava Odjava

 

Lahko uporabite elektronski pristop TSE na kodo, ki je brezžično povezan s tipkovnico. Ta se uporablja tako za vstop v hišo, stanovanja ali poslovne prostore. Prednost tipkovnice TSE je, da ni potrebno menjati obstoječih vrat, v kompletu dobite še elektronski cilinder, omogoča enostavno vgradnjo, ima več različnih funkcij s katerimi se omogoča kontrola dostopa. Je varna in cenovna ugodna.

V naši ponudbi najdete tudi elektronski cilinder Elolegic, ki omogoča možnost nadgradnje v sitstem zaklepanja. Cilinder je na baterije in ga je mogoče preko USB kabla priklopiti na računalnik z namenom pridobitve podatkov npr. o delovnem času zaposlenih. Uporabnik ne potrebuje mehanskega ključa ampak odpira elektronski cilinder z elektronskim medijem, ki je vgrajen v kartico, glavo ključa, obesek ali uro. Iz iste družine izhaja tudi izdelek C-Lever, kjer gre za varnostno garnituro iz jekla, ki se jo lahko upravlja s kartico ali ključem. Napaja jo baterija in je primerna predvsem za poslovne uporabnike, saj lahko z nastavitvijo časovnih oken izvajamo kontrolo pristopa zaposleni.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani