info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Potrebujem kljuko za vhodna vrata, vendar ne vem kako veliko izbrati in kakšno mi priporočate, ki bo nudila večjo varnost?

Brezplačne e-novice

•  obveščeni boste o akcijskih ponudbah in novostih.
•  prejeli vsaj en nasvet s področja izdelkov za zaščito doma.

 

Prijava Odjava

 

Preden kupite novo kljuko, preverite kakšen je standard ključavnice. To pomeni, da je potrebno preveriti razdaljo na ščitu kljuke in sicer med sredino kroga, kjer je kljuka nasajena na ščit in sredino odprtine za cilinder. V Sloveniji je običajen standard 90 mm. Če imate na vhodnih vratih nameščeno večtočkovno ključavnico je standard najverjetneje 92 mm.

V primeru da se odločite za nakup kljuke brez ščita, se pravi dvodelne kljuko standard ključavnice ni pomemben, saj lahko kljuko namestite na vsakršno ključavnico. Varnostna garnitura ali kot ji vi pravite varnostna kljuka poskrbi s svojo jekleno zaščito, ki je nameščena pod ščitom ali rozeto na zunanji strani, da vlomilec ne more prevrtati le-te. Prednost pred običajnimi kljukami je ta, da na prednji strani nima vijakov, tako da se je ne da odstraniti z zunanje strani. V naši ponudbi najdete kakovostne varnostne garniture Rosseti in Dieckmann.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani