info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Imam veliko hišo in zato veliko vrat in ključev. Obstaja možnost, da imam en ključ za vse ključavnice v hiši?

Brezplačne e-novice

•  obveščeni boste o akcijskih ponudbah in novostih.
•  prejeli vsaj en nasvet s področja izdelkov za zaščito doma.

 

Prijava Odjava

 

Manjše število ključev in kontrola dostopa sta le dva razloga da se odločite za enega od sistemov zaklepanja doma in v poslovnih prostorih. Namesto šopa ključev imate le enega, ki odpre vsa vrata v sistemu zaklepanja.

Ključ v sistemu vsebuje patentiran zaščiten profil in varnostno kartico, kar pomeni onemogočanje ponarejanja ključev. V vrata, ki jih želite odpreti z istim ključem, vam namestimo identične cilindrične vložke, kar omogoča sistem istega ključa. To pomeni, da z enim ključem sedaj lahko odprete glavna vhodna vrata, stranski vhod, garažo, klet in ostala vrata. Prav tako lahko z enakim cilindričnim vložkom opremite tudi vikend in druge stanovanjske enote.

V naši ponudbi najdete tudi ostale možnosti sistemov zaklepanja in kombinacije le-teh, kot so sistem glavnega ključa, sistem generalnega ključa in sistem centralnega ključa.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani