info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Zadnje novice
ponedeljek, 4. januar 2021
Obvestilo o spremenjenem načinu poslovanja

   Spoštovane stranke,   Ker je vaše in naše zdravje na prvem mestu, vas obveščamo da smo od 16.11.2020 do nadaljnjega spremenili način poslovanja v vseh naših poslovalnicah.   1.) Maloprodajne poslovalnice so zaprte za neposredno prodajo. Možna so naročila po dobavnici ali predhodnem plačilu na TRR. Za oddajo naročila smo vam med delovnim časom na voljo po telefonu in elektronski pošti. Vljudno vabljeni tudi v našo spletno trgovino. - Stranke...

več >

Prenovili smo
trgovino

Z veseljem vas obveščamo, da smo nedavno odprli vrata naše prenovljene trgovine na Setnikarjevi ulici 1 v Ljubljani.

Naši prostori so tako zdaj še prijetnejši in všečni. Poskrbeli smo tako za pestrejšo ponudbo in ustreznejšo postavitev razstavnih artiklov, kot tudi za oblikovno prenovo trgovine.

Protivlomna vrata


Vaša varnost je na prvem mestu

ZAKAJ POTREBUJETE PROTIVLOMNA VRATA?
Dom je nekaj kar vsi povezujemo z družino, varnostjo in ...

več >

Trojna izolacija


Notranja jeklene ojačitve
 

Protivlomna vrata

ZAKAJ POTREBUJETE PROTIVLOMNA VRATA?

Dom je nekaj kar vsi povezujemo z družino. varnostjo in zasebnostjo, zato zagotovo ni prijetno, da neznanec nasilno vstopi v vato intimo.

NA KAJ MORATE BITI POZORNI PRI IZBIRI PROTIVLOMNIH VRAT?

Niso vsaka vrata protivlomna. Ne pustite se zavesti cenenim ponaredkom, ali ponudnikom navadnih lesenih vrat, ki jih prodajajo kot protivlomna. Tudi takoimenovana varnostna vrata vam ne nudijo dovolj kvalitetne zaščite. Le kvalitetna, certificirana protivlomna vrata vas lahko primerno zaščitijo.

SE BOSTE S TAKIMI VRATI POČUTILI KOT V ZAPORU?

Občutek zaprtosti kot v zaporu skrbi le nekatere stranke, ki se še zanimajo za nakup, vendar jih občutek mine ko si vrata ogledajo v živo v našem razstavnem salonu. Vrata so zaradi novih tehnologij in materialov precej tanjša kot so si predstavljali, prav tako pa so oblečena v lesene obloge v barvah naravnega lesa, tako da dajejo vtis klasičnih vrat.

KAKO PA SE VRATA VGRADIJO?

Pri podjetju Vovko poskrbimo za celoten postopek menjave vrat. Najprej se na lokaciji oglasi naš tehnični strokovnjak, ki opravi brezplačno meritev dimenzij ter svetovanje o izbiri vrat in ostalih elementov.

več >

Kljuke za vrata


Lepota dotika

Verjetno se strinjate, da je kvalitetna kljuka bistven del vrat.
Poleg kvalitete pa mora biti kljuka tudi lepa. V podjetju Vovko ...

več >

Kljuke za vhodna vrata

Verjetno se strinjate, da je kvalitetna kljuka bistven del vrat. Poleg kvalitete pa mora biti kljuka tudi lepa. V podjetju Vovko se tega zavedamo, zato v naši ponudbi najdete res pester izbor najrazličnejših kljuk, ki se razlikujejo po materialu, iz katerega so izdelane, pa seveda tudi po barvi in obliki.

V ponudbi imamo kljuke iz medenine, nerjavečega jekla, aluminija, plastike in ostalih materialov. Isti model je lahko površinsko obdelan v različnih barvah, naj naštejemo nekaj najpogostejših: krom in mat krom, nikelj in mat nikelj, medenina in mat medenina, bela, črna, rjava, barva šampanjca, pa tudi antik barve – starano srebro in starano zlato. Različnih oblik kljuk pa imamo več kot jih je možno našteti, zato vas vabimo da si jih osebno ogledate v naših poslovalnicah.

V poslovalnicah so seveda predstavljene kljuke najrazličnejših proizvajalcev in tudi različnih cenovnih razredov, od najbolj ugodnih, pa do vrhunskih oblikovalskih kljuk, med katerimi velja omeniti tudi kljuke Swarowski. Kljuke iz našega programa so primerne za vse vrste vrat (lesena, alu, pvc, protivlomna) in se lahko uporabljajo na različnih vratih (notranja vrata, vhodna vrata). Pri nas so vam na voljo tudi antibakterijske kljuke, ki s posebno obdelavo skrbijo za preprečevanje širjenja okužb.

več >

Cilindrični vložki


Lahkotnost vstopa in izstopa

IMAJO VAŠA VRATA KVALITETEN CILINDRIČNI VLOŽEK?
Pri varovanju naših domov in poslovnih objektov niso...

več >

Cilindrični vložki

 

IMAJO VAŠA VRATA KVALITETEN CILINDRIČNI VLOŽEK?

Pri varovanju naših domov in poslovnih objektov niso pomembna le kakovostna vhodna vrata.

CILINDRIČNI VLOŽEK MORA BITI ZAŠČITEN

Zaščita cilindričnega vložka proti lomljenju in vrtanju je še posebej pomembna v primeru poskusa vloma.

S KARTICO PROTI NEPOOBLAŠČENEMU KOPIRANJU

Izjemnega pomena za ustrezno varovanje našega imetja je tudi dejstvo, da imajo taki cilindrični vložki zaščiten in patentiran profil. Ostali proizvajalci oziroma ključavničarji ga tako ne morejo uporabljati ter kopirati.

IN KAKO JE S KLJUČI?

Ob nakupu cilindričnega vložka prejmete tri pripadajoče ključe. Za vsak naslednji ključ, ki bi ga želeli izdelati, pa morate predložiti varnostno lastniško kartico, ki jo prejmete ob nakupu cilindra.

več >

 

Elektronska kontrola pristopa


Vrhunska tehnologija

KAKO PRILJUBLJENE SO ELEKTRONSKE KONTROLE PRISTOPA?
Elektronsko zaklepanje pri nas še ni preveč razširjeno,...

več >

Elektronska kontrola pristopa

KAKO PRILJUBLJENE SO ELEKTRONSKE KONTROLE PRISTOPA?

Elektronsko zaklepanje pri nas še ni preveč razširjeno, se pa zanj odloča vedno več strank.

IMAJO STRANKE DOVOLJ INFORMACIJ O ELEKTRONSKEM ZAKLEPANJU?

Stranke se o elektronskih kontrolah dobro informirajo, in nimajo večjih zadržkov, saj so se izkazale za zelo zanesljive. Občasno stranke skrbi varnost elektronskih ključavnic, vendar so prav tako varne kot mehanske.

ZAKAJ VGRADITI SISTEM ELEKTRONSKE KONTROLE PRISTOPA?

Zelo pomembna prednost elektronske kontrole pristopa je popoln nadzor nad tem, kaj se dogaja z vašimi vrati.

Elektronska kontrola pristopa omogoča tudi, da imate prav vse pod nadzorom. Sistem namreč beleži vse dogodke in gibanje posameznega uporabnika, kar naknadno lahko pregledujete. Nadzor nad pristopi v vse prostore in objekte je tako pregleden in enostaven.

več >

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani