info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Protivlomna vrata za hiše

Predstavljamo vam certificirana protivlomna vrata za hiše in meščanska stanovanja Silvelox. Ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno kar potrjujejo številni zadovoljni kupci. Poleg certificirane protivlomne zaščite in zvočno-izolativnih lastnosti omogočajo tudi izdatne prihranke pri stroških ogrevanja. Izdelamo vam jih v celoti po meri vašega doma, naši strokovnjaki pa vam jih tudi strokovno vgradijo.Zakaj izbrati protivlomna vrata Silvelox

Poleg certificirane protivlomnosti nudijo vrat Silvelox tudi odločno zvočno izolacijo in sicer od 40dB, ter imajo termični koeficient od 1,69k/m2 do 0,6K/m2. Obloge so izdelane iz naravnega lesa, ki je odporen na zunanje vplive. Vrata imajo možnost vgradnje motorizirane ključavnice ter drugih elektronskih elementov, kar omogoča npr. avtomatsko odpiranje, uporabo čitalca prstnih odtisov, itd.


Certificirana protivlomna vrata za hiše

Protivlomna vrata Silvelox za hiše so kakovostna jeklena vrata, ki so pridobila vse potrebne certifikate in ustrezajo standardom 3. in 4. varnostnega razreda. Protivlomna vrata Silvelox za hiše nudjo enako stopnjo varnosti kot protilomna vrata za stanovanja, le da so zasnovana posebej za hiše, tako, da vam nudijo možnost nadsvetlobe in obsvetlobe, vse skupaj pa poskrbi za res estetski izgled s kakovostnim italjanskim dizajnom. Na voljo vam je široka izbira lesenih oblog in barv, lahko pa se odločite tudi za izdelavo dizajna in dimenzij oblog po naročilu.


Stare meščanske hiše in objekti pod spomeniškim varstvom

Vhodna vrata Silvelox lahko v celoti prilagodimo tako, da bodo ustrezala in izpolnjevala vse zahteve glede skladnosti s preostalimi elementi varovanega objekta. Možna je tudi uporaba vašega starega zunanjega panela, če je dobro ohranjen, v nasprotnem primeru izdelamo novega, ki mu je na pogled identičen. Kovinski deli so lahko obdelani v medenini, bakru ali prevlečeni s posebnimi antioksidirajočim lakom  (kar jim daje "antik" ali "satin" izgled). Z vrati Silvelox združujemo starinski izgled s sodobno varnostjo.


 ODDAJ POVPRAŠEVANJE ALI NAROČI BREZPLAČNO IZMERO

 PRENESI PDF KATALOG PROTIVLOMNIH VRAT SILVELOX 

 PRENESI PDF KATALOG GARAŽNIH VRAT SILVELOX 

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani