info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Zaposlitev

Brezplačne e-novice

•  obveščeni boste o akcijskih ponudbah in novostih.
•  prejeli vsaj en nasvet s področja izdelkov za zaščito doma.

 

Prijava Odjava

 

Smo uspešno in uveljavljeno trgovsko podjetje s ciljem po nadaljnji rasti in razvoju. V svoji 50 letni tradiciji smo s ponujanjem le najbolj kakovostnih rešitev na področju stavbnega okovja in artiklov za zagotavljanje varnosti (varnostne garniture, ključavnice, cilindrični vložki, protivlomna vrata, sefi, elektronski pristopi… )

Zgradili smo prepoznavno blagovno znamko, ki je na slovenskem tržišču postala sinonim za kakovost in zanesljivost tako artiklov, nasveta kot izvedbe.

S pomočjo veleprodajnega oddelka, 3 maloprodajnih trgovin, novega razstavnega salona, ekipe monterjev in serviserjev smo v lanskem letu zopet upravičili sloves uspešnega podjetja ter presegli pričakovano rast.

Zavedamo se, da so za uspeh podjetja najbolj zaslužni njegovi zaposleni, saj s svojim socialnim kapitalom in znanjem neprestano ustvarjajo tako podjetniško klimo, ki je v prvi vrsti osredotočena na prepoznavanje potreb strank in ponujanje najprimernejših rešitev.

V našem podjetju cenimo profesionalne in zanesljive ljudi, z želijo po neprestanem izpopolnjevanju in ki želijo aktivno prispevati k uspehu podjetja.

V našem podjetju najpogosteje zaposlujemo komercialiste (veleprodaja), trgovce (maloprodaja) ter serviserje oz. monterje (za kljuke, sefe, ključavnice, prečne zapore, cilindrične vložke, notranja vrata…)

V kolikor se želite zaposliti v podjetju Vovko nam pošljite svoj življenjepis z opisom dosedanjih izkušenj na naslov:

Vovko d.o.o,
Setnikarjeva 1
1000 Ljubljana

Ali na elektronski naslov: janez.turk@vovko.si

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani