info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Zavarujte svoje vredne predmete

Četrtek, 4. julij 2013

Poletje je končno tu in z njim čudoviti, vroči dnevi, ko nas vleče na prosto. Najsi gremo na daljše počitnice, ali pa na krajši izlet, ne pozabimo na varnost naših vrednih predmetov.

Poleg protivlomnih vrat, predstavljenih tukaj, ki varujejo vaš dom pred nasilnim vstopom, je pred odhodom na dopust pametno dodatno zavarovati vaše najbolj vredne predmete. V primeru, da nepridipravi vendarle pridejo v vaš dom skozi kakšno drugo odprtino (npr. slabo zaprto okno), jim delo lahko dodatno oteži kakovosten sef. Najbolje je, če je sef vgrajen v zid, ali pa če tehta 50 in več kg, saj ga v tem primeru nepridiprav ne more kar odnesti. Vlamljanje v kvaliteten sef pa je zahtevno in dolgotrajno opravilo. Zato se pri nakupu sefa ne ozirajte samo na ceno, nizka cena lahko pomeni zelo nizko kvaliteto sefa, ki vlomilcu ne predstavlja nikakršne ovire. Pozorni bodite na kvaliteto in certifikate, ki jih je določen sef pridobil. Dobro je, če ima sef tudi protipožarno zaščito, tako bojo vaše dragocenosti na varnem tudi v primeru požara.

 


 

Vabimo vas, da si ogledate sefe v naši ponudbi.


 

Vabimo vas, da obiščete našo novo spletno trgovino:

www.vovkoshop.si,

kjer najdete izdelke in dodatke za varnost, kot je kontrola pristopa, digitalni cilinder, elektronske ključavnice, RFID kartice, obeske, ključe in zapestnice, cilindrični vložki, sefi, trezorji, kljuke,protivlomna vrata, vhodna vrata, vrata za hiše, protivlomna vrata za stanovanja... Vabljeni!

Novice

Brezplačne e-novice

 

Prijava Odjava

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani