info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Varnostni nasveti v reviji Žurnal24

Ponedeljek, 17. junij 2013

Iz Žurnala24 so nas pred nekaj dnevi kontaktirali s prošnjo za sodelovanje z varnostnimi nasveti, na katero smo se z veseljem odzvali.

Članek o izboljšanju varnosti doma, predvsem medtem ko smo na dopustu, je bil v Žurnalu24 objavljen v četrtek 13.6.2013. V njem svetujemo vsem bralcem, ki se odpravljajo na dopust, naj poskrbijo, da njihov dom ne bo dajal vtisa odsotnosti. Ponoči naj bodo občasno prižgane luči, rolete oz. senčila naj ne bodo spuščena ves čas, na telefonskem odzivniku pa naj ne bo sporočila o njihovi odsotnosti. Poskrbijo naj tudi, da bo kdo od sorodnikov ali prijateljev redno praznil njihov poštni nabiralnik.

Seveda pa lahko največ za varnost doma na splošno naredite z vgradnjo protivlomnih vrat, pri čemer bodite pozorni na to, da imajo vrata ustrezne certifikate o protivlomnosti, ter znak CE, ki zagotavlja skladnost v kakovosti. Dobra protivlomna vrata so sestavljena iz jeklene konstrukcije, obloga pa je lesena in se lahko oblikuje po želji kupca. Bistveno je, da imajo kvalitetno večtočkovno ključavnico ter cilindrični vložek z varnostnim ščitom, ki ga varuje pred vrtanjem in lomljenjem. Prav tako morajo nuditi ustrezno zvočno in toplotno izolacijo. Če živite v pritličju pa je zelo pomembno, da zavarujete tudi druge odprtine (okna, zračnike, itd).
 

Več o protivlomnih vratih lahko izveste tukaj.


 

Vabimo vas, da obiščete našo novo spletno trgovino:

www.vovkoshop.si,

kjer najdete izdelke in dodatke za varnost, kot je kontrola pristopa, digitalni cilinder, elektronske ključavnice, RFID kartice, obeske, ključe in zapestnice, cilindrični vložki, sefi, trezorji, kljuke,protivlomna vrata, vhodna vrata, vrata za hiše, protivlomna vrata za stanovanja... Vabljeni!

Novice

Brezplačne e-novice

 

Prijava Odjava

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani