info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

V novo šolsko leto z vrsto ugodnosti

Petek, 31. avgust 2018

Dragi naši šolarji, dijaki in študenti, ter seveda starši, tako kot že nekaj let zapored, smo za vas tudi letos pripravili nekaj jesenskih ugodnosti. Z njimi vam želimo nekoliko olajšati vstop v novo šolsko leto. Vemo namreč, da to za vas in vaše starše predstavlja precejšen zalogaj. V septembru in oktobru lahko tako šolarji, dijaki in študenti na naslednje izdelke koristijo 15% popust, ob predložitvi veljavne dijaške oz. študentske izkaznice:

Obešanke oziroma ključavnice
Te vam bodo v pomoč pri varovanju šolskih omaric, v katerih shranjujete oblačila, obutev in različne druge osebne predmete. Razmislite lahko tudi o manjši ključavnici, s katero boste zaklenili svoj šolski nahrbtnik.

Kolesarske ključavnice
S kolesarsko ključavnico boste zavarovali vaše kolo ali motor, medtem ko ga boste pustili pred šolo ali univerzo. Bolj kakovostno ključavnico boste izbrali, bolj bo vaše kolo zaščiteno pred morebitno krajo.

 

 

 

 

Cilindrični vložki
S pomočjo teh boste lahko zavarovali vaše študentsko stanovanje. Če se selite v študentski dom ali najeto stanovanje, se poskusite z lastniki dogovoriti za menjavo cilindra na vratih. Vaše stanovanje bo tako varnejše, saj nekdanji lastniki, ki so morda obdržali ključ, vanj ne bodo imeli vstopa.

Ključavnice za vrata
Če želite zares dobro zavarovati vaše novo študentsko stanovanje, se boste morda odločili tudi za menjavo ključavnice na vhodnih vratih. Zamenjati jo velja iz dveh razlogov: v primeru, da je ta stara in dotrajana, ali pa v primeru, da želite staro ključavnico nadomestiti s sodobnejšo, morda celo z elektronsko ključavnico.

In še na nekaj smo pomislili. Bo vaš šolar morda potreboval nov komplet ključev za domača vhodna vrata? Vabimo vas v naše poslovalnice, kjer vam bomo izdelali kopijo.

Pa srečno v novo šolsko in študijsko leto!

Ekipa Vovko

 

Novice

Brezplačne e-novice

 

Prijava Odjava

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani