info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Screwmagnet, nepogrešljiv pripomoček za mojstre

Petek, 14. december 2018

Ravnokar ste se iz trgovine pripeljali novo omaro. Takoj se lotite sestavljanja, najprej ugotavljate katera stranica kam sodi, predvsem pa, s katerim vijakom morate kaj pričvrstiti. Potem vzamete izvijač in začnete. A že po nekaj privitih vijakih se vam zgodi, da ne veste, kam ste odložili naslednjega. Iščete ga povsod naokoli, a vijaka nikjer. To se vam je zagotovo že ničkolikokrat zgodilo, kajne?

Z uporabo Screwmagneta, pa se takšnim situacijam zlahka izognete. Gre namreč za izjemno močan magnet, ki si ga lahko pripnete na žep, pas, oziroma kamor želite, nanj pa nato položite vse vijake, ki jih potrebujete denimo pri sestavljanju omare.

Pripomoček Screwmagnet vsebuje neodim magnet. Gre za trenutno najmočnejšo vrsto trajnih magnetov na svetu, sestavljen je iz zlitine neodima, železa in bora. Ta super močan magnet ima nosilnost 11,3 kilogramov. Na ta praktičen pripomoček, ki v premeru meri nekaj manj kot sedem centimetrov, torej lahko obesite veliko vijakov, pa še kakšen izvijač ali celo kladivo.

Ker je tako zelo praktičen, so Screwmagnet nekateri že poimenovali pripomoček leta. Mi se seveda strinjamo in pravimo – olajšajte si delo, naj bo doma ali v službi. Predvsem pa nikoli več ne izgubljajte vijakov.
 

Novice

Brezplačne e-novice

 

Prijava Odjava

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani