info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Razlika med cenenimi in certificiranimi sefi

Četrtek, 13. februar 2014

Verjetno ste že kdaj razmišljali o nakupu sefa za varno hranjenje vaših dragocenosti, mogoče pa sef že imate. V vsakem primeru se je dobro pozanimati o certifikatih, ki jih je vaš oziroma želeni sef pridobil.


Na trgu je namreč mnogo različnih sefov, od takih najbolj cenenih, pa do visokokvalitetnih sefov, kar dokazujejo s pridobljenimi certifikati. Ceneni sefi običajno nepridipravom ne predstavljajo nikakršne ovire, saj imajo nekvalitetne ključavnice, slabe zapahe, ranljiva mesta, ali pa druge pomanjkljivosti. Spreten tat jih lahko odpre v nekaj sekundah tudi brez pripomočkov. Certificirani sefi pa so mnogo bolj kvalitetni in odporni na poskuse vloma, saj jih evropski urad za certificiranje (ECB – European Certification Body) temeljito preizkusi, preden jim podeli certifikat. Spodaj se nahaja kratka video predstavitev razlike med cenenim in certificiranim sefom. V njej je jasno prikazano kako težko je vlomiti v kvaliteten certificiran sef. ECB je za predstavitev neodvisno izbrala sef proizvajalca Burg-Wächter iz linije CombiLine (in sicer CL10E). Njihovi sefi so vam že dolga leta na voljo tudi v trgovinah Vovko, trenutno pa je sef CL10E v posebni akciji - preverite pogoje tukaj!

  

Novice

Brezplačne e-novice

 

Prijava Odjava

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani