info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Prispevek o naših vratih v prilogi Deloindom

Petek, 4. april 2014

Pred kratkim smo s strani novinarjev priloge Nedeljskega Deloindom prejeli prošnjo za sodelovanje pri pripravi prispevka o najsodobnejših rešitvah na področju vhodnih in garažnih vrat. Z veseljem smo se odzvali.


V prispevku so razložene prednosti kvalitetnih protivlomnih vhodnih in garažnih vrat, kot so visoka toplotna in zvočna izolativnost, lep izgled, in pa predvsem visoka odpornost na poskuse vloma, kar zagotavljajo pridobljeni certifikati. Vrata imajo tudi možnost vgradnje motorizirane ključavnice ter drugih elektronskih elementov, kar omogoča npr. avtomatsko odpiranje, uporabo čitalca prstnih odtisov, po naročilu pa tudi odpiranje na daljavo, itd. Vrata lahko po izgledu prilagodimo tako, da ustrezajo in izpolnjujejo vse zahteve glede skladnosti z ostalimi elementi objekta, kar je posebej pomembno za stare meščanske hiše in pa objekte pod spomeniškim varstvom. Seveda pa se lahko vaša vhodna in garažna vrata ujemajo po izgledu in tako poskrbijo za celostno stilsko podobo vašega doma. Najbolj napredna garažna vrata na trgu so protivlomna vrata Overlap, ki so s svojo obliko in inovativnim sekcijskim načinom odpiranja zasedejo zelo malo prostora in ne potrebujejo posebnih vodil.
Pri vhodnih vratih za stanovanja, pa so najbolj napredna rešitev protivlomna vrata Platinum, ki s svojo troslojno izolacijo, certifikati, varnostnimi elementi, digitalnim kukalom in estetsko oblikovanim krilom brez obrobe predstavljajo edinstveno rešitev na trgu. Poleg naštetega pa jih odlikuje tudi izjemo razmerje med ceno in kvaliteto.

 

 
Več informacij o naših vratih pa si lahko ogledate na naših spletnih straneh.
 

Novice

Brezplačne e-novice

 

Prijava Odjava

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani