info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Prednosti elektronske kontrole pristopa

Sreda, 30. november 2016

Elektronska kontrola pristopa še nikoli ni bila tako napredna kot je danes, zato ji lahko rečemo kar kontrola pristopa naslednje generacije. Pametne ključavnice in ključi bodo namreč v prihodnje vse bolj nadomeščali klasične ključavnice in ključe, ki smo jih bili vajeni desetletja, celo stoletja.

Pametne ključavnice nove generacije omogočajo odklepanje in zaklepanje povsem brez ključev. S sistemom Salto Systems vrata odklepate in zaklepate brezstično in brezžično, a vam sistem kljub temu zagotavlja popolno varnost in zaščito. Vsa vrata enega objekta lahko nadzorujete na enem mestu, ne glede na to, kje se vrata nahajajo. Povsem enostavno je tudi dodeljevanje in odvzem »ključev« posameznikom in programiranje pametnih ključavnic.

Zelo pomembna prednost elektronske kontrole pristopa je popoln nadzor nad tem, kaj se dogaja z vašimi vrati. S pomočjo sistema za kontrolo pristopa Salto lahko v realnem času nadzirate in upravljate pristopne pravice uporabnikov, tako da sami določite kdo in kdaj lahko odpre katera vrata. Posameznemu uporabniku lahko pravico za dostop podelite samo takrat, ko jo potrebuje. Ko je ne potrebuje več, mu to pravico preprosto odvzamete. Vsa vrata lahko sami tudi daljinsko odklepate, kadarkoli in kjerkoli.

Elektronska kontrola pristopa omogoča tudi, da imate prav vse pod nadzorom. Sistem namreč beleži vse dogodke in gibanje posameznega uporabnika, kar naknadno lahko pregledujete. Nadzor nad pristopi v vse prostore in objekte je tako pregleden in enostaven.

Dodatna prednost je tudi to, da elektronska kontrola pristopa zmanjša skrbi in predvsem stroške, ki nastanejo v primeru izgube posameznega ključa. S tem je običajno povezana draga menjava ključavnic. No, v primeru uporabe pametnih ključavnic Salto Systems to povsem odpade.

In če se sprašujete, ali so vaša vrata sploh primerna za vgradnjo pametnih ključavnic. Vsekakor, saj so pametne ključavnice Salto Systems primerne za vsaka vrata. Na voljo so v številnih izvedbah, vgraditi pa jih je možno na katerakoli vrata, zunaj ali znotraj objektov.

Zaščitite torej vaše prostore pred nepooblaščenimi vstopi in omogočite enostaven dostop tistim, ki ga potrebujejo. Za svetovanje pri načrtovanju vaše rešitve in izbiri prave tehnologije smo vam vedno na voljo. Pokličete nas lahko na brezplačno številko 080 30 09. Več informacij pa lahko pridobite tudi na naši spletni strani www.vovkoshop.si.

Naj bo odklepanja in zaklepanje varno in enostavno!

Ekipa Vovko
 

Novice

Brezplačne e-novice

 

Prijava Odjava

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani