info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Podjetju Vovko ponovno naziv Superbrands

Petek, 13. april 2018

Vsi rečejo, da so najboljši. No, nekateri to tudi so. Tako pravijo pri Superbrands Slovenija, kjer so našemu podjetju letos ponovno podelili ta laskavi naslov. Podjetje Vovko tako ostaja v družbi najboljših brendov, kjer mu družbo delajo denimo OMV, Mercator, Trivago ter še nekatera druga uspešna podjetja in blagovne znamke.

Še posebej ponosni smo, da so se pri Superbrands odločili, da blagovno znamko Vovko predstavijo tudi v svoji prvi reviji Brendkultura v slovenščini. V intervjuju z naslovom 'Varnost se imenuje Vovko' smo izpostavili, da je zgodba o Vovku zgodba o družinskem uspehu, pa tudi zgodba o predanosti in odličnosti.

Poudarili smo še, da je ob sodobnem načinu in hitrem tempu življenja občutek varnosti še toliko pomembnejši. Pri tem nedvomno veliko vlogo odigra pester nabor naših proizvodov za zagotavljanje varnosti. In ker si pri podjetju Vovko prizadevamo ponuditi celostno storitev, je v naši ponudbi vse, kar nekdo potrebuje za zaščito svojega doma ali poslovnega prostora in premoženja – naj bodo to kakovostna protivlomna vrata z ustrezno ključavnico in cilindričnim vložkom, ali pa le ključ, ki ta vrata odpira.

Seveda nismo pozabili omeniti treh najpomembnejših besed - varno, lepo, kakovostno. Te so že od nekdaj naš moto in rdeča nit našega poslovanja. Od tega nismo in nikoli ne bomo odstopili. Pa seveda še to - kupec je vedno bil in vedno bo na prvem mestu.

Več pa seveda lahko preberete v spletni različici revije.

Ekipa Vovko
 

Novice

Brezplačne e-novice

 

Prijava Odjava

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani