info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Nova linija kljuk SLICED

Petek, 24. januar 2014

Novo v Sloveniji: kljuke SLICED svetovno priznanega oblikovalca Arjana Moorsa.


Arjan Moors je profesionalni oblikovalec, ki si je s svojim delom pridobil veliko spoštovanja v pohištveni industriji. Navdih za svoje kreacije dobiva v preprostosti vsakdanjega življenja. Za svoje delo je prejel že več nagrad, med drugim tudi »IF« nagrado za tri kljuke, predstavljene v nadaljevanju (št. 2, 4, in 5).


Kljuka št. 1: Umetnost odvzemanja. Tako bi lahko povzeli stil japonskega minimalizma, od koder prihaja navdih za to kljuko. »Less is Moors«. S svojimi tremi stranicami kljuka dobro predstavlja ta japonski stil. Narejena je iz nerjavečega jekla in je na voljo v 4 obdelavah.


Kljuka št. 2: Ta kljuka je zasnovana na podlagi minimalističnega stila, ki spominja na tako imenovani »Bauhaus dizajn«. Oblikovalec prefinjeno združi dve osnovni obliki in ju poveže v enotno obliko s pomočjo sprednje stranice, ki je, glede na obdelavo, različno obarvana in poudarjena. Kljuka je narejena iz nerjavečega jekla in je na voljo v 4 obdelavah.


Kljuka št. 3: Ta kljuka je oblikovana po vzoru ukrivljene kovinske palice s kvadratnim profilom. Oblikovalec s pomočjo utora nežno poudari obliko, ki nastane ob ukrivljanju kovine. Kljuka je narejena iz nerjavečega jekla in je na voljo v 4 obdelavah.


Kljuka št. 4: Kljuka št. 4 se nežno spogleduje s preteklostjo. Tudi pri tej kljuki je oblikovalec uporabil ravno sprednjo stran, s pomočjo katere se različne oblike združijo v eno. Kljuka je narejena iz nerjavečega jekla in je na voljo v 4 obdelavah.


Kljuka št. 5: Kljuka št. 5 je kvadratna različica kljuke št.2. Zaobljena zadnja stran pa poskrbi za ergonomičen oprijem. Po izgledu pa močno spominja na dizajne iz priljubljenega »Bauhaus« obdobja. Kljuka je narejena iz nerjavečega jekla in je na voljo v 4 obdelavah.
 

Več o kljukah iz linije Sliced preberite tukaj.

Novice

Brezplačne e-novice

 

Prijava Odjava

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani