info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Multifunkcijske japonske klešče

Petek, 22. marec 2019

Pogosto se nam zgodi, da se lotimo dela pri hiši ali na vrtu, pa pri tem naletimo na kakšen star vijak, ki je poškodovan, ali pa je tako močno zarjavel, da ga nikakor ne moremo odviti. Z naprednimi patentiranimi kleščami, ki so namenjene prav odstranjevanju starih in obrabljenih vijakov, matic ali žebljev, boste takšnim težavam zlahka kos. Z njihovo pomočjo boste veliko lažje dosegli in odvili tudi trdovratne vijake na težje dostopnih mestih, kar z običajnimi kleščami ni mogoče.

Gre za klešče, ki jih je oblikovala skupina japonskih inženirjev, da bi olajšali najrazličnejša dela, denimo pri popravilu oziroma vzdrževanju vozil, plovil, kmetijskih strojev in številnih drugih naprav. Klešče so izdelane na Japonskem, so visoko kakovostne ter imajo dolgo življenjsko dobo. Pohvalijo pa se lahko tudi z oblikovalsko nagrado 'Good design award'.

In v čem je skrivnost odličnega delovanja teh klešč? V posebej oblikovanih čeljustih ter položaju zobcev in dodatnih vertikalnih zarez, ki se 'samozapirajo' in tako pri odvijanju omogočajo bistveno boljši in močnejši oprijem. Vijak tako med odvijanjem ne more zdrsniti iz čeljusti klešč, kar se pri običajnih kleščah pogosto zgodi.

Klešče, ki so vse izdelane iz karbona, so na voljo v treh različicah in sicer model PZ-58, PZ-59 in PZ-60. Razlikujejo se po velikosti oziroma dolžini ter seveda po jakosti. Klešče so sicer primerne tudi za zvijanje in rezanje žice.

Podrobnosti najdete na tej povezavi.

Pa dobro odvijanje vam želimo!

Ekipa Vovko

Novice

Brezplačne e-novice

 

Prijava Odjava

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani