info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Med novostmi kakovostna nasadila in samozapirala

Petek, 10. avgust 2018

Tokrat naj vam predstavimo dve novosti iz naše ponudbe. Prva novost so skrita nasadila za ravno brazdana vrata proizvajalca Anselmi. In druga novost so skrita samozapirala za v zgornjo vratno brazdo italijanskega proizvajalca Meroni.

Pri skritih nasadilih za vrata so na voljo tri nove različice in sicer: nasadilo z jedrom iz polimera, nasadilo z IFT certifikatom, ter nasadilo iz polimera, ki je tudi ognjevarno in je primerno za kovinske podboje. Vse tri različice nasadil so v mat krom obdelavi in vse so primerne za uporabo v vratih neglede na smer odpiranja.

                          

Pri skritih samozapiralih za v zgornjo brazdo vrat pa lahko izbirate med dvema različicama. Gre za artikel DC510, ki je primeren tako za lesena kot kovinska vrata, ter za artikel DC550, ki je primeren za lesena vrata. Oba artikla sta v mat krom obdelavi in se lahko uporabita v vseh vratih neglede na smer odpiranja.

Kar se tiče moči zapiranja, je samozapiralo DC510 primerno za vrata širine do 850 mm ter teže od 25 kg do 45 kg, samozapiralo DC550 pa je primerno za vrata širine od 850 mm do 1100mm, ter teže od 25 kg do 80 kg.

V kolikor vas zanimajo podrobnejše tehnične lastnosti zgoraj omenjenih proizvodov, pa vas seveda vabimo v razstavni salon Vovko na Setnikarjevi 1 v Ljubljani.

Pri izbiri ustreznih nasadil oziroma samozapiral za vaša vrata vam bodo naši svetovalci z veseljem priskočili na pomoč.

Ekipa Vovko
 

Novice

Brezplačne e-novice

 

Prijava Odjava

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani