info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Magnetna ključavnica, ki se uporablja brez kljuke

Četrtek, 20. junij 2013

Magnetne ključavnice so na voljo že nekaj let, počasi pa se vedno bolj uveljavljajo tudi pri nas.

Njihova prednost je predvsem tiho odpiranje in zapiranje, brez nadležnega škripanja in udarcev standardnega jezička ob podboj. Namenjene so predvsem za notranja vrata, večina pa jih omogoča vgradnjo tudi v manjša in ožja vrata oziroma podboje.

Novost na slovenskem trgu pa je B-no.ha Mini, izdelek priznanega italijanskega proizvajalca Bonaiti. Gre za izredno kompaktno magnetno ključavnico, ki se uporablja kar brez kljuke. Če želimo vrata odpreti, enostavno pritisnemo na za to predviden del vrat, ki se »potopi« v notranjost, in tako omogoči odpiranje vrat. Tak način odpiranja je bolj preprost od klasičnega. Zaradi svojih majhnih dimenzij (predvsem manjše globine) je vgradnja povsem enostavna, odlikujejo pa jo vse kvalitete in tehnične prednosti večjih sorodnih ključavnic, predvsem zelo tiho odpiranje in zapiranje, ter moderen izgled, ki se prilega modernim notranjim vratom. Ker nima kljuke, ne prekinja čistih linij vrat, niti pretoka barv. Zaradi svoje inovativne zasnove je B-no.ha pridobila tudi evropski patent.

 

 

Več o B-no.hi Mini preberite tukaj.


 

Vabimo vas, da obiščete našo novo spletno trgovino:

www.vovkoshop.si,

kjer najdete izdelke in dodatke za varnost, kot je kontrola pristopa, digitalni cilinder, elektronske ključavnice, RFID kartice, obeske, ključe in zapestnice, cilindrični vložki, sefi, trezorji, kljuke,protivlomna vrata, vhodna vrata, vrata za hiše, protivlomna vrata za stanovanja... Vabljeni!

Novice

Brezplačne e-novice

 

Prijava Odjava

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani