info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Linija sefov CityLine z novo ključavnico

Sreda, 23. julij 2014

Vreme nam je v zadnjih dneh malce ponagajajo, kljub temu pa se je marsikdo med nami odpravil na dopust. Pred tem pa je, seveda če je upošteval naše nasvete, dom zavaroval s kvalitetnimi protivlomnimi vrati, svoje dragocenosti pa s primernim sefom :)

Za srednje zahtevne uporabnike so nadvse primerni sefi iz linije CityLine. Vsi sefi iz te linije imajo dvojno steno, odporno na ogenj, ter jeklene zatiče, in so primerni za pritrjevanje v zid ali tla. Vanje lahko spravimo fascikle običajne velikosti. Spadajo v varnostni razred B po standardu VDMA, kar pomeni, da je vsebino sefa moč zavarovati pri slovenskih zavarovalnicah.

Elektronske verzije sefov iz Linije CityLine se odpirajo z uporabo ključavnice z elektronsko tipkovnico, standardni sefi pa so doživeli še eno posodobitev, in sicer so sedaj opremljeni z visokokvalitetno mehansko ključavnico, ki jo je mogoče ponastaviti. V primeru izgube enega izmed ključev lahko vsak uporabnik sam ključavnico takoj ponastavi tako, da jo odpira nov ključ, stari pa več ne bo deloval (s sefom dobite 2 kompleta ključev, lahko se naroči tudi dodatne). Ta funkcija je uporabna tudi če želite doseči, da imetniki starih ključev ne morejo več odpirati sefa, brez da bi jim bilo treba ključe fizično odvzeti (npr če zaposleni zapusti podjetje), ali pa če želite, da isti ključ odpira več sefov.

C1S        C1E

 Več o sefih izveste s klikom na zgornji sliki.

Novice

Brezplačne e-novice

 

Prijava Odjava

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani