info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Elektronska kontrola pristopa

Petek, 2. avgust 2013

Pri kontroli pristopa se vedno bolj uveljavljajo elektronske rešitve, ki vključujejo digitalne tipkovnice na kodo in prstni odtis, digitalne cilindre in čitalce kartic.


Ena najbolj priljubljenih rešitev je TSE 5012 FINGERSCAN, elektronska ključavnica na kodo in prstni odtis. TSE 5012 FINGERSCAN, ki ga je razvilo priznano nemško podjetje Burg-Wächter, je varna in enostavna rešitev, katero odlikuje enostavna montaža in preprosto programiranje, ter hitro in varno identificiranje kod in prstnih odtisov. V napravo je možno shraniti do 48 uporabnikov, od tega 24 prstnih odtisov, zato je primerna tako za domačo uporabo kot tudi za uporabo v poslovnih prostorih. Vsi podatki so varno shranjeni na notranji strani vrat. Tipkovnica in cilinder sta brezžična in se napajata na baterije. Vendar pa podjetje Burg-Wächter kljub priljubljenosti te ključavnice ni prenehalo z njenim razvojem – pred kratkim so razvili nadgradnjo sistema in sicer TSE 5012 FINGERSCAN WEATHERPROOF, elektronsko ključavnico s cilindrom, odpornim na vremenske vplive, katero odlikujejo vse prednosti originalne TSE 5012.

 


 

Za več informacij nas pokličite na 01 423 60 15 ali pa obiščite našo spletno stran.


 

Vabimo vas, da obiščete našo novo spletno trgovino:

www.vovkoshop.si,

kjer najdete izdelke in dodatke za varnost, kot je kontrola pristopa, digitalni cilinder, elektronske ključavnice, RFID kartice, obeske, ključe in zapestnice, cilindrični vložki, sefi, trezorji, kljuke,protivlomna vrata, vhodna vrata, vrata za hiše, protivlomna vrata za stanovanja... Vabljeni!

Novice

Brezplačne e-novice

 

Prijava Odjava

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani