info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Kakovostno zaklepanje s cilindričnimi vložki Gera

Petek, 20. januar 2017

Pri varovanju naših domov in poslovnih objektov niso pomembna le kakovostna vrata. Nadvse pomembno je tudi, da so vrata zaklenjena s kakovostnim cilindričnim vložkom. Varnostni cilinder Gera ISEO F9 odlikuje višja kvaliteta, saj ima ta cilindrični vložek šest aktivnih zatičev, pri čemer so zgornji zatiči iz nerjavečega jekla. Poleg tega je cilinder Gera zaščiten proti lomljenju in vrtanju in je odporen na obrabo. Njegov profil je zaščiten in patentiran, dodatno varnost pa zagotavlja še varnostna lastniška kartica za izdelavo ključev.

Zaščita cilindričnega vložka proti lomljenju in vrtanju je še posebej pomembna v primeru poskusa vloma. Predstavljajte si, da je pred vašimi vrati vlomilec. Cilinder Gera bo zanj trd oreh. V svojo konstrukcijo ima namreč vdelano jekleno zaščito proti lomljenju, opremite pa ga lahko tudi z varnostim ščitnikom. To bo od vloma odvrnilo še tako spretnega nepridiprava.

Izjemnega pomena za ustrezno varovanje našega imetja je tudi dejstvo, da je ta cilindrični vložek zaščiten in patentiran. Ostali proizvajalci oziroma ključavničarji ga tako ne morejo uporabljati ter kopirati. Tudi ključi se lahko izdelajo izključno v naših pooblaščenih servisnih delavnicah, ob predložitvi varnostne kartice.

In kako je s ključi? Ob nakupu cilindričnega vložka Gera prejmete tri pripadajoče ključe. Za vsak naslednji ključ, ki bi ga želeli izdelati, pa morate predložiti varnostno lastniško kartico, ki jo prejmete ob nakupu cilindra. Brez te kartice na naših pooblaščenih servisih ključev ne moremo izdelati. Gre namreč za zaščito oziroma nekakšno varovalko pred morebitno nepooblaščeno izdelavo dodatnih ključev. Naj ob tem izpostavimo, da je cilindrični vložek Gera ISEO F9 cenovno najugodnejši med varnostnimi cilindri visoke kakovosti, ki imajo varnostne kartice za izdelavo ključev.

Nenazadnje je cilindrični vložek Gera primeren tudi za vključitev v sistem zaklepanja, ki je prilagojen vašim potrebam in vam močno poenostavi življenje. Kako? Tako, da boste namesto šopa ključev lahko uporabljali le en ključ za vsa vrata v sistemu.

Sistemov zaklepanja je sicer več različnih tipov in vsak ima svoje prednosti. Poznamo sistem istega, glavnega, centralnega in generalnega ključa. Sistemi se razlikujejo po tem, koliko različnih ključev vključuje kateri od njih, oziroma katere cilindre lahko odklepa posamezni ključ. Poenostavljeno povedano to pomeni, da lahko na primer v domači hiši vsi družinski člani z istim ključem odpirajo prav vsa vrata (glavni vhod, stranski vhod, garaža, klet…). V poslovnem objektu pa ima na primer le direktor ključ, s katerim bo lahko odprl vsa vrata, vodje oddelkov imajo ključ, ki odpira vse pisarne znotraj posameznega oddelka, zaposleni pa imajo le ključ od svojih pisarn.

Več o prednostih sistemov zaklepanja boste sicer lahko prebrali v naši prihodnji novici. Če bi radi že zdaj izvedeli več, pa prelistajte naš katalog. Sistemi zaklepanja so opisani na straneh 4 in 5. Cilinder Gera in ostale cilindrične vložke iz naše ponudbe pa si lahko ogledate na naši spletni strani.

Varno zaklepanje vam želi ekipa Vovko

Novice

Brezplačne e-novice

 

Prijava Odjava

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani