info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Nad nevarne povzročitelje okužb z antibakterijskimi kljukami

Petek, 6. januar 2017

Ste kdaj razmišljali, koliko ljudi se dotakne ene kljuke, sploh če gre za kljuko na javnem mestu? Ogromno. In dejstvo je, da se prav pri stvareh, ki se jih dotikamo, začne naše zdravje. Z dotiki namreč v naše telo vnesemo tudi neželene organizme kot so bakterije in virusi.

Da bi preprečili okužbe z mikrobi, se največkrat osredotočamo na higieno rok. Premalokrat pa razmišljamo o izvoru težav, torej o površinah, ki se jih dotikamo, tudi o kljukah. In rešitev za to težavo so antibakterijske kljuke Antigerm, ki preprečujejo prenos mikrobov in s tem širjenje okužb.

Znanstveno je dokazano, da kljuke Antigerm s trajno protibakterijsko zaščito izničijo več kor 99 odstotkov bakterij, denimo Escherichia coli, Legionella Pneumoniae, Salmonella Enteritidis in drugih, ki lahko povzročajo resna obolenja.

In kako antibakterijske kljuke delujejo? Njihova površina je prevlečena s srebrovimi ioni. Ti se počasi in nenehno sproščajo, ob tem pa uničujejo viruse in bakterije. Srebrovi ioni, ki so ljudem povsem neškodljivi, napadajo genski material mikrobov, preprečujejo njihovo celično dihanje in onemogočajo njihovo razmnoževanje.

Ob dejstvu, da v Evropi vsako leto pride do več kot štiri milijone bolnišničnih okužb, so antibakterijske kljuke še posebej priporočljive prav za zdravstvene domove in bolnišnice. Izjemnega pomena so tudi za vrtce, šole in domove za ostarele, pa tudi za športne, zabaviščne ter druge javne ustanove.

Seveda pa so kljuke Antigerm priporočljive tudi za naše lastne domove. V primeru, da imamo doma takšne kljuke naredimo nekaj več za zaščito nas samih, naše družine in naših gostov. Kljuke Antigerm namreč zagotavljajo trajno zaščito ves dan, vsak dan in to povsem brez dodatnega vzdrževanja.

Uporabimo torej antibakterijske kljuke povsod tam, kjer je higiena izjemnega pomena in je prav zato vedno na prvem mestu.

Več informacij pa najdete na naši spletni strani.

 

Ekipa Vovko
 

Novice

Brezplačne e-novice

 

Prijava Odjava

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani