info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

AGB - naš dobavitelj kakovostnih sistemov za zapiranje vrat in oken

Petek, 21. februar 2020

Domujejo v mestecu Romano d'Ezzelino v Benečiji na severu Italije, specializirani so v proizvodnjo visoko kakovostnih sistemov za zapiranje vrat, oken in polken, italijanska proizvodnja, personalizirani izdelki in strast do vrhunskega dizajna pa so njihovo glavno vodilo - to je družinsko podjetje AGB, naš dobavitelj visoko kakovostnih in izjemno vzdržljivih ključavnic, nasadil, prejemnikov, zapahov in ključev.

Družina Alban, ki podjetje uspešno vodi dobrih sedem desetletij, že vseskozi izdatno vlaga v inovacije in tehnološki napredek. Verjame namreč, da je tehnološka odličnost temelj za kakovostne proizvode. Laboratorij za raziskave in razvoj ter stroga in redna testiranja so tako srce njihove proizvodnje. Prav zato podjetje AGB danes sodi med tehnološko najbolj napredne industrijske družbe v Evropi.

Pa ne le napredna tehnologija, njihov moto so tudi sodoben dizajn, čistost linij ter skrb za detajle. In kar je še posebej pomembno – njihov glavni moto je varnost. Doma se moramo počutiti brezpogojno varno in okovja za okna in vrata imajo pri zagotavljanju varnosti nedvomno ključno vlogo. Pri AGB so zato razvili vrsto proizvodov s certificiranimi protivlomnimi lastnostmi.

Začetki podjetja segajo v leto 1947, ko je Antonio Alban odprl delavnico za proizvodnjo tečajev za težka jeklena vrata. Nekaj let kasneje se mu je pridružil še brat Giorgio in delavnico sta preselila v manjšo tovarno. V 60-ih in 70-ih letih preteklega stoletja se je podjetje nenehno širilo, nato pa v 80-ih in 90-ih letih začelo osvajati številne tuje trge. Uspešno družinsko podjetje, ki svoje varnostne izdelke prodaja v kar 110 državah po svetu, zdaj vodita Giacomo in Alessandra Alban.

Več si lahko ogledate na tej povezavi.

Ekipa Vovko

Novice

Brezplačne e-novice

 

Prijava Odjava

 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani