info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si

Varovanje osebnih podatkov

Brezplačne e-novice

•  obveščeni boste o akcijskih ponudbah in novostih.
•  prejeli vsaj en nasvet s področja izdelkov za zaščito doma.

 

Prijava Odjava

 

V podjetju Vovko d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato vaših osebnih podatkov, potrebnih za potrebe poslovanja e-trgovine, ne bomo uporabili v noben drug namen. Vaše podatke tudi skrbno varujemo, tako da do njih nima dostopa nobena tretja oseba.

Upravitelj spletne trgovine www.vovko.si, podjetje Vovko d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja e-trgovine zbira naslednje uporabnikove podatke:

ime in priimek
naslov in kraj bivanja
naslov elektronske pošte
uporabniško ime
geslo

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo. Vsi omenjeni podatki, so na strežniku Vovko.si (www.vovko.si) shranjeni trajno.Upravitelj spletne trgovine Vovko.si, Vovko d.o.o., podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. TNT) bo zaupal le uporabnikove podatke, potrebne za uspešno dostavo.

Piškotki (Cookies)

Spletna stran www.vovko.si vsebuje t. i. piškotke (Cookies) zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja strani.

Družba Vovoko d.o.o. ne zbira nobenih osebnih podatkov o obiskovalcih spletne strani. Za namene statistike si družba pridržuje zgolj pravico pridobivanja tistih podatkov obiskovalcev spletne strani, iz katerih ne izhajajo individualne lastnosti posameznika, predvsem pa ne pridobiva IP naslova obiskovalcev. Kakršnokoli spremembo upravljanja spletne strani bomo objavili na tem mestu. Strežnik, na katerem se nahaja ta spletna stran, se nahaja v Mariboru in je ustrezno zavarovan.

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani