info številka: 080 30 09
e-pošta: info@vovko.si
telefon: +(386) 1 423 60 15
internet: www.vovkoshop.si
Z antibakterijsko zaščito

Z antibakterijsko zaščito

  • Antipanik prečna zapora
  • Anti-germ obdelava: permanentna antibakterijska zaščita
  • preprečuje širjenje okužb
  • primerno za šole, bolnišnice, vrtce, ustanove za starejše
  • na voljo po isti ceni kot brez Anti-germ obdelave
Pošljite povpraševanje
Pogovorite se s svetovalcem

Ste poskrbeli za varnost v prostoru, kjer se zadržuje veliko ljudi?

V primerih, ko pride do nepredvidenih dogodkov in morajo ljudje hitro zapustiti prostor, je zelo pomembno da se vrata odprejo hitro in omogočijo čimprejšen izhod.

Antipanic Iseo za varen izhod v kriznih trenutkih

Zato vam svetujemo, da na izhodna vrata in izhode v sili v kinematografih, restavracijah, klubih, dvoranah, v trgovskih centrih in trgovinah ter drugih javnih prostorih namestite antipanik - izhod v sili Iseo, ki lahko reši marsikatero življenje.

Antipanik sistem je na voljo tako za enokrilna kot dvokrilna vrata. Antipanik izhod v sili vam tako kot vse artikle iz našega prodajnega programa po želji tudi montiramo.

Protibakterijska zaščita ANTIGERM

Trajna in popolnoma varna antibakterijska zaščita ANTIGERM je namenjena preprečevanju širjenja okužb, kar je še posebej pomembno v bolnišnicah, šolah, vrtcih in ustanovah za starejše, saj v Evropi vsako leto pride do 4.1 miljona bolnišničnih okužb.

ANTIGERM zaščita deluje s pomočjo srebrovih ionov, ki mikrobe uničujejo na celični ravni, tako da jim onemogočajo razmnoževanje in celično dihanje. Ioni se sproščajo počasi in stalno. S tem omogočajo trajno zaščito, 24 ur na dan, 7 dni na teden, brez dodatnega vzdrževanja, tudi v primeru opraskane površine. V nekaj minutah pobijejo več kot 650 različnih vrst mikroorganizmov, kot so E.coli, legionela, salmonela in MRSA. Tako zmanjšajo razširjenost bakterij in virusov za 99%.

Dodatne informacije

080 30 09

 Sorodni izdelki

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani